Vastuullisuus Bittiumilla 2017

Toimintaamme ohjaavat megatrendit

Bittiumin toimintaan vaikuttaa seuraavat megatrendit, joihin Yhtiö pyrkii toiminnallaan vastaamaan.

1. Teknologian jatkuva kehitys

Bittium on ollut perustamisestaan saakka teknologiayritys. Edelläkävijyys teknologiassa vaatii aina uusimpien teknologioiden kehittämisessä mukana olemista. Tänä päivänä Bittium on aktiivinen muun muassa 5G-teknologian, digitalisaatioon liittyvien koneoppimisen ja tekoälyn sekä langattomien
viestintäteknologioiden kehittämisessä ja soveltamisessa.

2. IoT ja digitalisaatio

Tietoturvallinen IoT ja digitalisaatio ovat evoluutiota teknologian kehittymisestä. Maailma digitalisoituu vauhdilla. Yhä useammat laitteet ovat langattomasti liitetty internetiin, pilvipalveluihin ja toisiinsa. Myös palvelut ovat digitalisoituneet. Laajan teknologia- ja tietoturvaosaamisensa ansiosta Bittium kykenee rakentamaan asiakkailleen haastavia, tietoturvallisuutta vaativia langattomia ratkaisuja.

3. Terveydenhuollon digitalisoituminen

Bittiumin terveydenhuollon teknologian kehittämisen, biosignaalien mittaamisen ja monitoroinnin kannalta merkittäviä megatrendejä maailmalla ovat terveydenhuollon digitalisoituminen ja langattomien ratkaisujen käyttö potilaiden hoidossa sekä kotihoidon kasvaminen potilaiden yhä aiemman kotiuttamisen takia. Bittium vastaa omasta näkökulmastaan terveyden digitaalisuuden ja tehokkuuden haasteisiin.

4. Tiukentuneet tietoturva- ja viranomaisvaatimukset

Bittiumilla on pitkä historia puolustusvoimille ja viranomaisille tarkoitettujen viestintäratkaisujen kehittämisessä. Kaupallisten teknologioiden, kuten LTE:n ja IP:n (Internet Protocol) käyttö puolustus- ja viranomaismarkkinoiden viestintäratkaisuissa kasvaa. Bittiumin laaja-alainen osaaminen mahdollistaa kyvyn yhdistää kehittyneitä kaupallisia ratkaisuja äärimmäisen tiukkoihin tietoturva- ja viranomaisvaatimuksiin.

5. Kyberturvallisuus

Teknologioiden kehittyessä mobilisaatio ja digitalisaatio kohtaavat erilaisia tietoturvahaasteita. Kyberturvallisuus onkin noussut viime vuosina yhdeksi merkittäväksi uhaksi maailmalla. Bittiumilla on merkittävää osaamista mobiilin tietoturvan osa-alueella ja kyky hyödyntää osaamistaan laajasti.